Zoeken naar wordpress portfolio maken

 
wordpress portfolio maken
 
WordPress portfolio website maken met een theme of plugin Xel Media. WordPress portfolio website maken met een theme of plugin Xel Media.
Home // WordPress // WordPress portfolio website maken met een theme of plugin. WordPress portfolio website maken met een theme of plugin. Je kan op twee manieren een WordPress portfolio maken.: Je kan een WordPress portfolio theme gebruiken. Of je kan een WordPress portfolio plugin gebruiken.
Wordpress projecten hoe gebruik je die?
Wat is een WordPress project? Projecten zie je in sommige WordPress themes ook verschijnen onder de naam Portfolio, omdat projecten vaak gebruikt worden voor portfolio of showcases. Op deze site gebruik ik projecten om websites die ik gebouwd heb te beschrijven.
Een goed WordPress Portfolio Theme nodig? Bekijk de collectie!
Toch ook hier de nodige mogelijkheden om een mooi portfolio te maken. Het Roya theme is een vrij populair commercieel theme dat de nadruk geheel legt op het portfolio. Met het menu aan de linkerzijde is het weer eens een keer iets anders. Het theme komt standaard in 8 kleuren. Wil je iets anders dan moet je zelf in de weer met CSS. Het laatste, commerciƫle theme in dit overzicht is Simplekey. Ook deze levert je een one page website, maar wel een hele fraaie! Met ruim voldoende mogelijkheden voor het presenteren van je portfolio. Het theme is natuurlijk responsive en doet het goed op tablets en smartphone. Netjes geleverd met uitgebreide documentatie. Hiermee beƫindigen we ons theme overzicht met portfolio functies. Hoe los jij het op? Op welke manier presenteer jij je projecten in je WordPress site?
Hoe je met WordPress een online portfolio maakt.
Zo kun je gewoon de standaard portfolio toepassing installeren, zijn er diverse WordPress themes voor het maken van een portfolio, en is het mogelijk om een portfolio plugin aan je WordPress website toe te voegen. Standaard portfolio toepassing aan WordPress toevoegen.
Portfolio plugin voor WordPress.
Er zijn voor WordPress veel templates te vinden waarin je portfolio items kwijt kunt in een aparte sectie die lijkt op Berichten, zogenaamde custom post types. Maar wat als jouw template dat niet heeft en je wel een portfolio wilt tonen?
10 WordPress portfolio themes WPLounge.
Home WordPress Themes 10 WordPress portfolio themes. 10 WordPress portfolio themes. 5 mei 2014. 2 minuten leestijd. Als je een portfolio-website wilt maken met WordPress, is het vaak handig om een theme te gebruiken dat gemaakt is voor portfolios. In dit artikel 10 WordPress portfolio themes.
De beste portfolio plugins voor WordPress.
Of je nu een webdesigner bent of een fotograaf, een mooi portfolio is natuurlijk een must! En het is helemaal niet moeilijk om te maken met WordPress. In dit artikel hebben we de beste gratis portfolio plugins voor WordPress voor je op een rijtje gezet.

Contacteer ons