Zoeken naar gratis digitaal portfolio maken

 
gratis digitaal portfolio maken
 
Maak een online portfolio Jimdo.
Onze mobiele en responsive designs zorgen ervoor dat je digitaal portfolio op elk device goed tot zijn recht komt. Je hebt geen programmeerkennis nodig om zelf je portfolio site te maken. Pas je design eenvoudig aan en gebruik de Jimdo App om je portfolio up to date te houden.
10 tools voor een digitaal porfolfio Vernieuwenderwijs.
Het hebben van een goed portfolio wordt steeds belangrijker voor leerlingen. Met ontwikkelingen als loopbaanbegeleiding, gepersonaliseerd leren, een sterkere focus op softskills en leren dat altijd en overal plaatsvindt, wordt het steeds belangrijker om vaardigheden en nevenactiviteiten zichtbaar te maken. Leren gaat immers om meer dan cijfers. Het is belangrijk dat leerlingen hun voortang ten alle tijden kunnen aantonen, zodat zij ook inzicht krijgen in hun eigen capaciteiten: een digitaal portfolio kan daar goed bij helpen. Het digitale portfolio heeft veel voordelen ten opzichte van het papieren portfolio, zo komt ook naar voren in dit artikel van Kennisnet. Bij het invoeren van een digitaal portfolio is het wel goed om te bedenken welke functie het moet gaan hebben. Eerder schreven we al aan artikel met 4 tools voor een digitaal portfolio. Er zijn sinds dien echter veel nieuwe tools bijgekomen. Hieronder in willekeurige volgorde 10 tools die je gratis kunt inzetten als digitaal portfolio voor je leerlingen.
Online Portfolio Maken. Maak Gratis een Digitaal Portfolio Flipsnack.
Met onze eenvoudig te gebruiken editor kunt je een aangepaste look maken die overeenkomt met jouw voorkeuren. Bied jouw digitale portfolio aan op jouw website, indien beschikbaar, of deel het in e-mails of op sociale media. We zorgen ervoor dat jouw projecten er gepolijst en professioneel uitzien, waardoor je indruk maakt op jouw klanten. Integreer audio, video, links, interactieve titels, tags en andere elementen in jouw portfolio. Andere soorten publicaties. Maak nu een gratis portfolio.
Online portfolio maken gratis.
Vul nu je portfolio online. Deel het zo in als je het zelf wil hebben en maak goed gebruik van deze gratis mogelijkheid om je te promoten. Digitaal portfolio maken. Online portfolio maken gratis. Portfolio maken Media. Portfolio maken model.
Een e-portfolio: het nieuwe cv Werkblad.
Hoe vaker deze aangeklikt wordt, hoe hoger u terugkomt in de zoekresultaten van Google. Zelf aan de slag? U kunt gratis een e-portfolio maken op de volgende websites.: Inspiratie en tips voor werk zoeken en vinden. Zoek door deze site.:
Online portfolio maken Webwijzer.
Een online portfolio is een must voor fotografen, ontwerpers en andere creatieven. Op deze platforms kun je je werk presenteren en promoten met een digitaal portfolio. Kijk voor het maken van een gratis website, blog of online dagboek op: Gratis website.
Digitaal portfolio Leerpodium.nl.
Zo heeft een leerling op een middelbare school bijvoorbeeld een digitaal portfolio met een speciaal ckv-dossier en/of een tto-dossier. Docenten zetten per dossier taken klaar, die de leerlingen maken en inleveren via hun dossier. In het hoger onderwijs krijgen de dossiers de namen van de modules of bijvoorbeeld minor. Het werken met dossiers is natuurlijk niet verplicht, maar het kan vakoverstijgend samenwerken ondersteunen. Docenten navigeren eenvoudig door de verschillende dossiers en het leerlingoverzicht. Er kunnen schoolbreed afspraken gemaakt worden over vaste onderdelen in het portfolio. Leerlingen kunnen ook volledig personaliseren. De voordelen op een rijtje. Altijd overal toegang. Integratie met de bestaande leeromgeving. Faciliteert doorstroming naar volgende niveaus. Klein beginnen en eenvoudig opschalen. Overdraagbaar naar nieuwe schoolomgeving. Nooit meer sjouwen met papier. Gebruik van multimedia. Volledig tot gedeeltelijk personaliseren. Toekomstbestendig door open source software. Leerpodium heeft een platform voor digitale portfolios ontwikkeld: portfolio.education. Hiermee kunnen scholen of docenten gratis en vrijblijvend drie maanden een op maat gemaakte portfolio-omgeving proberen.
Portfoliobox Je online portfolio.
Wij stellen er gratis een ter beschikking. Een online portfolio. gemaakt voor creatievelingen. Met alle hulpmiddelen die een professional nodig heeft. Aangepasbaar en echt uniek. Met Portfoliobox ben je niet verplicht om een standaard thema te gebruiken. Je kunt elke stijl gebruiken voor elke pagina en een unieke website maken die jouw persoon en je werk weerspiegelt.
Digitaal portfolio maken.
Bovendien verdien je hierbij ook meteen auteursrechten en is en blijft het dus van jou persoonlijk. Je kunt een digitaal portfolio zien als een publicatie in eigen beheer. Digitaal portfolio maken. Online portfolio maken gratis. Portfolio maken Media. Portfolio maken model.

Contacteer ons