Zoeken naar digitaal portfolio maken

 
digitaal portfolio maken
 
Digitaal Portfolio NIV.
De gebruikers van het portfolio worden op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen zie ook bijlage handleiding. Het door de NIV ontwikkelde digitale portfolio is verplicht voor alle aios Interne geneeskunde en voor aios in vooropleiding Interne geneeskunde. Het portfolio is beschikbaar voor anios Interne geneeskunde. Activeren eenmalig, alleen voor nieuwe AIOS. Alvorens gebruik te kunnen maken van uw digitaal portfolio, dient u deze eerst te activeren.
Een digitaal portfolio? Breng het leerproces in beeld via een routekaart.
Wil je zelf een routekaart maken? Met de toolkit Verkenning Digitaal Portfolio kun je makkelijk zelf aan de slag. Lees daarover meer in het artikel Met deze toolkit zet je een digitaal portfolio succesvol in. Lees meer over de samenwerking tussen de drie zeer verschillende scholen.
Schoolpoort.nl Communicatieplatform, organisatieplatform en digitaal portfolio.,
Daarnaast is Schoolpoort geschikt voor ieder schooltype; dus of je nu een Montessori, Dalton, IPC of Jenaplanschool bent; Schoolpoort past in alle situaties. Bovendien maken wij de overdracht van gegevens van een leerling van school-naar-school zeer eenvoudig. De leerling wordt namelijk eigenaar van zijn eigen digitaal portfolio en kan die meenemen van de ene naar de andere school.
Nieuw in Horeb: Kindportfolio HOREB-PO.
Hoe werkt het digitale portfolio? De digitale Horeb is uitgebreid met een digitaal portfolio. De leerkracht kan als gebruiker de portfolio-paginas van de kinderen aanmaken in het kinderdagboek. Zet een vinkje voor de namen van de leerlingen of zet een vinkje voor de omschrijving Naam om alle kinderen in één keer te selecteren. De groene button Nieuwe portfolio wachtwoorden aanmaken verschijnt onderaan de pagina. Klik op deze button om de kind inloggegevens aan te maken.
Digitaal portfolio Simulise.
Ook als een student de arbeidsmarkt opstroomt blijft het digitaal portfolio gratis beschikbaar. Het portfolio is beveiligd en afgesloten voor de buitenwereld tot de leerling besluit delen openbaar te maken. Hoe ziet het portfolio eruit? De leerling bepaalt zelf hoe het portfolio wordt gebruikt en wat erin wordt opgeslagen.
Een digitaal portfolio: waar begin je? Leerling 2020.
Hoe maak je als school een keuze voor een digitaal leerplatform, toetsapplicatie of digitaal portfolio? Op basis van de ervaringen van scholen uit de leerlabs maakte Schoolinfo een stappenplan, dat jou als school helpt om een keuze te maken. Thema: Vaardigheden leerlingen.
Toon je kunnen met een portfolio DIGITALEFOTOGRAFIETIPS.
Een portfolio is een enorm handig gereedschap om een effectieve en duidelijke indruk te maken. Of het nu is om werk te krijgen van een potentiële klant, je kunde te tonen of eenvoudigweg je portfolio met familie en vrienden te delen.
Hoe je met WordPress een online portfolio maakt.
Zo kun je gewoon de standaard portfolio toepassing installeren, zijn er diverse WordPress themes voor het maken van een portfolio, en is het mogelijk om een portfolio plugin aan je WordPress website toe te voegen. Standaard portfolio toepassing aan WordPress toevoegen.
Aan de slag met een digitaal kunst en cultuurportfolio LKCA.
Een speerpunt van het programma Cultuureducatie met Kwaliteit is het ontwerpen en toepassen van beoordelingsinstrumenten die de culturele en kunstzinnige ontwikkeling van kinderen zichtbaar maken. Maar hoe pak je dit voor de kunstvakken aan? Om zicht te krijgen op de culturele en kunstzinnige ontwikkeling van haar leerlingen is cultuurcoach Judith Mulder in 2013 gestart met een pilot werken met een digitaal kunst en cultuurportfolio. Judith heeft een vast dienstverband bij Kunstkade, een netwerkorganisatie die het culturele aanbod in Leeuwarden samenbrengt, ontwikkelt en zo toegankelijk mogelijk maakt. Bij Kunstkade werken elf cultuurcoaches die alle vijftig basisscholen in Leeuwarden bedienen. De leerkrachten dachten in eerste instantie dat het veel extra werk zou opleveren en waren wat huiverig maar dat bleek in de praktijk erg mee te vallen omdat de kinderen het digitale portfolio gingen dragen.
MijnRapportfolio.
Ieder kind een eigen portfolio! Er zijn momenteel geen toekomstige events. MijnRapportfolio scholen in Nederland. Zoals je kunt zien vind je onze scholen verspreid door het land. Benieuwd wat onze gebruikers te zeggen hebben? Of wil je een kijkje nemen bij een school die MijnRapportfolio gebruikt?
HKU Tips voor je portfolio.
Het is belangrijk dat je papieren portfolio weerspiegelt hoe je jezelf en je werk ziet, daarom is er geen exacte formule voor het maken van een goed portfolio. Toch willen we je graag een aantal richtlijnen geven.: Laat werk zien dat in de laatste twee jaar ontstaan is. Dit is een indicatie, het gaat erom dat je werk recent is. Laat zoveel mogelijk afwisselend werk zien, bijvoorbeeld: tweedimensionaal werk, tekeningen, schilderijen, grafiek, ruimtelijk werk als het moeilijk vervoerbaar is aan de hand van fotos, collages, fotos, digitaal werk, film etc.

Contacteer ons