Meer resultaten voor online portfolio maken gratis

 
online portfolio maken gratis
 
Maken van beeldverslag/portfolio MLI 2 BE JAMMED.
Vanmorgen heb ik dan mijn portfolio als beeldverslag ingeleverd. Als het beoordeeld is, zal ik het ook met jou en de rest van de wereld delen. In dit blog zal ik enkele opties bespreken die je voor een beeldverslag kunt gebruiken. Aanleiding hiervoor is dat ik voor de 2e keer een vraag krijg van een docent of ik tips kan geven aan studenten die een cliënt moeten interviewen en dat levensverhaal in een beeldverhaal vast moeten leggen. Ik wil hierbij ook mijn ervaring als MLI-student en I-adviseur toevoegen. Hoewel de opdracht maak een beeldverslag echt ontzettend leuk is, kan je het jezelf als student of docent zo moeilijk maken als je wilt. Als docent, moet je van te voren goed nadenken over wat met de opdracht beoogd? Bijvoorbeeld of het een summatieve beoordeling betreft die online ingeleverd en bewaard moet worden voor evt.
Presenteer je creaties met Portfoliobox 1 Computer Idee.
Door: Gerard Lodder op dinsdag 05 juli 2016 om 1200.: Met portfoliobox kun je je creaties online presenteren voor school, werk of potentiële klanten. In deze eerste how to maken we een account aan bekijken we een aantal mogelijkheden die Portfoliobox biedt.
CAOP Zorgportfolio Digitaal portfolio voor verpleegkundigen en verzorgenden.
Zorgportfolio Digitaal portfolio voor verpleegkundigen en verzorgenden. Het Zorgportfolio is een gratis digitaal portfolio voor alle verpleegkundigen en verzorgenden. Gratis omdat de sociale partners in de universitaire ziekenhuizen en ziekenhuisbranche, de gehandicaptenzorg, de geestelijke gezondheidszorg en de verpleeg, verzorgingshuizen en thuiszorg van mening zijn dat het voor verpleegkundigen en verzorgenden belangrijk is dat zij hun deskundigheidsbevordering goed bij kunnen houden.
Schoolpoort.nl Communicatieplatform, organisatieplatform en digitaal portfolio.,
EEN DIGITAAL PORTFOLIO. INCLUSIEF GRATIS OUDERPORTAAL. Download in Appstore. Download in Playstore. EEN DIGITAAL PORTFOLIO. ZELFSTANDIG LEREN VANUIT LEERDOELEN. Download in Appstore. Download in Playstore. WERKEN MET DIGITALE PORTFOLIO'S.' Schoolpoort is een digitaal platform waarbinnen je als leerkracht via digitale portfolio's' heel gericht met leerdoelen gaat werken. Deze leerdoelen zijn aanwezig in het curriculum. Per leerdoel geef je aan hoe dat leerdoel behaald kan worden. Via de planningsmodule kun je week of maandplanningen maken.
Onderwerp: Goed grafisch portfolio One More Thing.
Nog geen account? Registreer je gratis! Home Onderwerpen Algemeen Apple Nieuws Roddels Goed grafisch portfolio. 11 berichten aan het bekijken 1 tot 11 van in totaal 11. 29 november 2008 om 1650.: Goed grafisch portfolio. Ik zit nu in het laatste jaar Media Design, dit is een MBO4 opleiding. Nu wil ik echt héél graag naar de kunstacademie en heb ik mij ingeschreven bij Artez hogeschool van de kunsten in Arnhem en het HKU in Utrecht voor de opleiding Graphic Design. Aangezien ik over een tijdje datum nog niet exact bekend met mijn portfolio naar de academie toe moet wil ik vragen of hier mensen zijn studenten, leraren en grafisch ontwerpers die mij tips willen geven over hoe ik nou echt een GOED portfolio maak. Ben nu bezig met werk te verzamelen met wat ik al heb gemaakt. Welke onderdelen zijn belangrijk in een goed portfolio? Graag wat reacties! 29 november 2008 om 1700.: 29 november 2008 om 1703.: Cool effe kijken! 29 november 2008 om 1743.: Als jij nu in het laatste jaar van Media Design zit, zou je toch klaar genoeg gestoomd moeten zijn om een portfolio voor je vervolg opleiding te maken.
Webapp: Weebly Digitaal klaslokaal.
Weebly is gratis, maar zoals met veel applicaties kun je als je meer mogelijkheden wilt betalen voor je account. Voor het maken van een gewone site met een internetadres waar weebly.com achter staat, hoef je niets te betalen, dit is gratis. In dit artikel leer je hoe je door middel van Weebly een eigen site of digitaal portfolio kunt maken.
MagZmaker: Responsive online magazines Portfolio.
Bekijk onze portfolio om te zien hoe anderen een digitaal magazine en andere online publicaties hebben ingezet. De toepassingen zijn eindeloos. Denk aan: versterken van klanten of ledenbinding, het activeren van professionals, het inspireren van consumenten of het verrijken van congrescommunicatie.
Je portfolio online met Mahara webhosting 1-klik installatie Neostrada.
Drupal gehost op een betrouwbaar platform. Je portfolio online met Mahara webhosting 1-klik installatie Neostrada. Mahara is een krachtig content management systeem die jou helpt een professionele website te bouwen. Ga direct aan de slag. Probeer het 30 dagen en ervaar het verschil. Klanten beoordelen onze Mahara hosting met een 9! 92% zal ons aanbevelen. Mahara op zijn best. Dankzij verschillende caching technieken maken wij jouw Mahara-site nóg sneller, en met onze kundige helpdesk jou onverslaanbaar. Snel, heel snel. Onze servers zijn, naast hardware van A-merken, volledig uitgerust met SSD's. Dit garandeert snelle laadtijden en hoge bereikbaarheid. Van onze pakketten tot ons netwerk tot onze helpdesk, alles moet voldoen aan onze hoge standaarden. Zo ben jij verzekerd van een geweldige dienst. Optimaal dankzij Mahara hosting. Mahara Pro geeft jouw Mahara-site de boost die het verdient. Met meer dan genoeg kracht en 999%, uptime garantie kan je eindeloos groeien, zonder je zorgen te maken over de bereikbaarheid. En omdat je onze verhuisservice t.w.v. 4995, gratis krijgt, zetten wij jouw Mahara-site zonder downtime over.
Persoonlijk Digitaal Portfolio.
Notulen / ALV presentatie. CZO heraccreditatie praktijkleerplaats. Landelijke vacatures gipsverbandmeester. Alle In dit Verband uitgaven online. Direct naar: Evenementen Laatste nieuws Apps In Dit Verband. Titelregistratie Persoonlijk Digitaal Portfolio. Persoonlijk Digitaal Portfolio. Het Zorgportfolio is een gratis digitaal portfolio voor alle verpleegkundigen en verzorgenden.
Werkwijze website laten maken: 195, incl. responsive ontwerp, CMS hosting.
Beter vindbaar in Google, hoe u eenvoudig uw website kunt verbeteren mogelijkheden voor meer bezoekers en conversie. Uw eigen webshop. slechts 295, per jaar. Portfolio / voorbeelden.: Ik wil meer informatie over.: Wat kost een website. Voorbeelden, referenties portfolio. Blog / nieuws updates.
portfolio tips HEMA HEMA.
Als je vaak opdrachtgever face-to-face ontmoet is het handig om, naast een online portfolio, ook een geprint portfolio-album te hebben. Lees alles minder. ga voor variatie. Je portfolio is een verzameling van je beste werk, maar less is more. Evalueer je werk kritisch en kies alleen de fotos die goed de kwaliteit van je werk representeren. Gebruik niet meerdere fotos die veel op elkaar lijken. Als je toch meerdere fotos van één fotosessie wilt gebruiken, kies dan fotos die niet teveel op elkaar lijken, maar op meerdere punten van elkaar verschillen. Zorg wel voor consistentie in de kwaliteit en stijl van je fotos. Lees alles minder. kies één categorie. Denk aan je doelgroep wanneer je je album maakt. Een bruid die geïnteresseerd is in je bruidsfotografie heeft waarschijnlijk geen interesse in je landschapsfotografie. Als de fotos door elkaar in één album staan wordt het lastig om een goed beeld te krijgen van je werk in de categorie waar ze geïnteresseerd in zijn. Mocht je meerdere specialisaties hebben kan je ervoor kiezen om meerdere albums te maken met één categorie per album.

Contacteer ons