Meer resultaten voor Portfolio

 
Portfolio
 
Inhoud van het portfolio.
Leren Cursus Leren en studeren Portfolio Inhoud. Inhoud van het portfolio. Wat is een portfolio? Inhoud van het portfolio. Meerwaarde voor het bedrijf. Bijdragen leidinggevende en medewerker. Een portfolio bestaat tenminste uit de volgende delen.: CV-deel met persoonlijke gegevens en werk en leerervaring.
Portfolio Wikipedia.
Alle bewijsstukken die deel uitmaken van een portfolio moeten relevant zijn.: de competentie van de lerende wordt aangetoond de te realiseren doelstellingen worden aangegeven stappen of fasen in ontwikkeling van de competentie worden geïllustreerd. Een portfolio moet selectief en representatief zijn.
Wat is een portfolio?
Door stagiaires, leerlingen en medewerkers die een cursus volgen, ontdekken leidinggevenden de meerwaarde van een portfolio. Het duurt niet lang meer of het bijhouden van het portfolio is ook voor werkenden een heel vanzelfsprekende zaak. Even terug naar Susanne: zij laat zien wat een portfolio voor je kan betekenen.
portfolio WikiWoordenboek.
dienstenportfolio, e-portfolio, leesportfolio, merkportfolio, productenportfolio, productportfolio, projectportfolio, taalportfolio. portfolio-opdracht, portfolioanalyse, portfolioassessment, portfoliomanagement. Het woord portfolio staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd portfolio herkend door. van de Nederlanders.
portfolio Nederlands woordenboek Woorden.org.
verzameling samenhangende zaken, bijvoorbeeld projecten van een bedrijf of boeken die een uitgeverij uitgeeft. Een portfolio was oorspronkelijk een map waarin je papier kon bewaren en meenemen., Leden kunnen op de website een portfolio aanleggen met eigen werk. copy Kernerman Dictionaries.
Portfolio.
In deze online cursus leer je wat een portfolio is en hoe je het in je werksituatie gebruikt. En omdat werken met een portfolio verbonden is met denken in competenties leer je ook wat over competenties en competentiemanagement. Een portfolio dient twee doelen.:
Portfolio Studielicht.
Lees goed door wat er precies van je verwacht wordt in het portfolio. Raadpleeg hiervoor de handleiding en aanwijzingen van de docent over het portfolio. Een goed gevuld portfolio is niet per definitie ook een goed portfolio: verzamel je bewijsmateriaal gericht.
Portfolio 14 definities Encyclo.
Abstract: Een begrip uit de kunstwereld een map waarin werk van een kunstenaar is verzameld dat ook haar intrede heeft gedaan in het onderwijs, aanvankelijk alleen in het opleidingsonderwijs, maar vervolgens ook als een systeem waarmee de taalontwikkeling van kinderen kan worden geobserveerd.In dat laatste geval is een portfolio een doelgericht.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: portfolio. portf o lio het/de; o en m 1 map voor het bewaren of vervoeren van grote tekeningen, schema's' enz. 2 verzameling van tekeningen, foto's' of andere creatieve uitingen waarmee iem. laat zien wat hij kan: het portfolio van een reclamebureau.

Contacteer ons