Op zoek naar digitaal portfolio voorbeeld?

 
digitaal portfolio voorbeeld
 
Online Portfolio Maken. Maak Gratis een Digitaal Portfolio Flipsnack.
Klik op een van onderstaande voorbeelden van portfolio's' om alle pagina's' te bekijken en de look en feel van Flipsnack e-portfolio's' te ervaren. Onze tool is de perfecte oplossing voor elk visueel type portfolio of cv: kunst, design, fotografie, mode, architectuur en meer.
10 tools voor een digitaal porfolfio Vernieuwenderwijs.
Het digitale portfolio heeft veel voordelen ten opzichte van het papieren portfolio, zo komt ook naar voren in dit artikel van Kennisnet. Bij het invoeren van een digitaal portfolio is het wel goed om te bedenken welke functie het moet gaan hebben.
Digitaal portfolio Leerpodium.nl.
Voorbeeld 3: kunstdossier met simpele en elegante uitstraling. Digitale portfolios Edith Stein College. Het Edith Stein College maakt gebruik van digitale portfolios, waarbij de leerlingen hun eigen website gedeeltelijk kunnen personaliseren. Zo heeft de school bepaald welke vaste onderdelen in het menu moeten staan. De leerling kan vervolgens kiezen uit 25 themas, waardoor elk portfolio een eigen vormgeving heeft. Zij kunnen zelf ook kleuren en lettertypes aanpassen. Leerlingen maken per vak opdrachten. Docenten zetten opdrachten van tevoren klaar, of laten leerlingen in de klas op dat moment een opdracht uitwerken op de computer. Dankzij onze koppeling met de Kennisnet Entree Federatie is single sign on mogelijk. Dat betekent dat leerlingen eenmalig inloggen op Magister en via dit leerlingvolgsysteem direct naar hun portfolio kunnen. Voor meer informatie over signle sign on, klik hier. Digitale portfolios in beeld. Leesdossier Gymnasium Haganum. Op het Gymnasium Haganum houden leerlingen voor Nederlands een digitaal portfolio bij in de vorm van een leesdossier.
Maak een online portfolio Jimdo.
Onze mobiele en responsive designs zorgen ervoor dat je digitaal portfolio op elk device goed tot zijn recht komt. Je hebt geen programmeerkennis nodig om zelf je portfolio site te maken. Pas je design eenvoudig aan en gebruik de Jimdo App om je portfolio up to date te houden.
Praktijkvoorbeelden websites en digitale portfolio's' Wim Hoogland.
Faculteitsbrede taalbeleid en digitaal portfolio. Minor Digitale communicatie social media. Boek Scoren met websites. Trainingen instellingen bedrijven. Praktijkvoorbeelden websites en digitale portfolios. Een voorbeeld van een klassiek modern portfolio waarin de competenties met concrete voorbeelden worden ondebouwd. Via de website en de daarin verwerkte social media verkoopt Carice zichzelf, haar producten en haar diensten.
Een digitaal portfolio: waar begin je? Leerling 2020.
Met daarin een scheiding tussen wat over de leerling gaat bijvoorbeeld aanmeldingen, logboek, orthopedagogiek, onderzoeken voor stagegeschiktheid en wat met de leerling wordt besproken zoals coachgesprekken, ontwikkelperspectief, beroepscompetenties/vakcompetenties en certificaten. Met een digitaal portfolio systeem als oplossing is vervolgens de zoektocht in gang gezet.
Digitaal portfolio maken.
Bovendien verdien je hierbij ook meteen auteursrechten en is en blijft het dus van jou persoonlijk. Je kunt een digitaal portfolio zien als een publicatie in eigen beheer. Digitaal portfolio maken. Online portfolio maken gratis. Portfolio maken Media. Portfolio maken model. Portfolio maken voor school. Portfolio maken voorbeeld.
Voorbeeld portfolios van pilotscholen VO-Content.
Dan kun je het betreffende portfolio kopiƫren en bewerken! Voorbeeld portfolio gericht op vaardighedenonderwijs. Op het Corlaer College in Nijkerk is het vaardighedenonderwijs ingevoerd. Niet alleen cijfers zijn belangrijk maar ook vaardigheden zoals samenwerken, reflecteren, plannen, presenteren en gespreksvaardigheden. Met behulp van het digitaal portfolio wordt de ontwikkeling van deze vaardigheden bijgehouden.
Een digitaal portfolio? Breng het leerproces in beeld via een routekaart.
Breng het leerproces in kaart via een routekaart Rodney Kersten / Kennisnet. Dit zijn de belangrijke momenten in het leerproces waar je eventueel een digitaal portfolio bij kan gebruiken, onafhankelijk van de onderwijsvisie, lengte of invulling van het leerproces, zegt Peters.

Contacteer ons