Meer resultaten voor digitaal portfolio voorbeeld

 
digitaal portfolio voorbeeld
 
Wat is een portfolio?
Door stagiaires, leerlingen en medewerkers die een cursus volgen, ontdekken leidinggevenden de meerwaarde van een portfolio. Het duurt niet lang meer of het bijhouden van het portfolio is ook voor werkenden een heel vanzelfsprekende zaak. Even terug naar Susanne: zij laat zien wat een portfolio voor je kan betekenen.
Bordfolio Digitaal leerlingportfolio voor het onderwijs.
Zo verzamelt de leerling bewijs van alle vaardigheden die zij/hij beheerst. In het VO kun je het portfolio gebruiken voor het opslaan van stage verslagen en andere loopbaan oriëntatie gerelateerde zaken. Bij het verlaten van school krijgt de leerling alles digitaal mee in een handig formaat.
Professionele Portfolio-boeken. Maak een portfolio van je fotos Blurb.
Professioneel portfolio voor je fotografie. Op de paginas van dit betoverend fotoboek met harde kaft kun je je scherpste fotos showen om zo zakelijk weer een stapje verder te komen. Kies voor een grote oplage en voor kwaliteit en je ontwerpen zullen zeker indruk maken.
10 tools voor een digitaal porfolfio Vernieuwenderwijs.
Het digitale portfolio heeft veel voordelen ten opzichte van het papieren portfolio, zo komt ook naar voren in dit artikel van Kennisnet. Bij het invoeren van een digitaal portfolio is het wel goed om te bedenken welke functie het moet gaan hebben.
Een digitaal portfolio: waar begin je? Leerling 2020.
Voor leerlingen is het van belang dat er meerwaarde zit in het werken met een digitaal portfolio. Wanneer zij straks aan hun eerste baan beginnen is het mooi dat ze kunnen laten zien wat ze al hebben gedaan en geleerd.
Portfolio De Persgroep.
De segmentatiemogelijkheden zijn uitstekend: combineer meerdere titels voor massabereik, of focus op één gebied voor lokaal bereik. Print Regionaal adverteren. Ma vrij: 900: 1700: uur. Folderverspreiding via Huis-aan-huiskrant en digitaal via Reclamefolder.nl helpt adverteerders bij het effectiever bereiken van shoppers.
MijnRapportfolio.
Ieder kind een eigen portfolio! woensdag 26 september 2018 1500: uur 1700: uur. Bekijk alle Evenementen. MijnRapportfolio scholen in Nederland. Zoals je kunt zien vind je onze scholen verspreid door het land. Benieuwd wat onze gebruikers te zeggen hebben? Of wil je een kijkje nemen bij een school die MijnRapportfolio gebruikt?
Een e-portfolio: het nieuwe cv Werkblad.
Dit is een digitaal cv, maar dan uitgebreider. Een gewoon cv is een opsomming van wat u allemaal heeft gedaan. In een e-portfolio staat veel meer. Naast contactgegevens en werkervaring bevat het ook fotos, voorbeeldwerk en een beschrijving van wat u allemaal kunt.
Online Portfolio Maken. Maak Gratis een Digitaal Portfolio Flipsnack.
Toen ik mijn werk presenteerde, wist ik dat ik Flipsnack wilde gebruiken om mijn online portfolio te presenteren! Met slechts een paar klikken om een PDF-bestand te downloaden, nog een paar klikken later, blijft er een vloeiend en zeer efficiënt flipbook!
Hoe je met WordPress een online portfolio maakt.
Zo kun je gewoon de standaard portfolio toepassing installeren, zijn er diverse WordPress themes voor het maken van een portfolio, en is het mogelijk om een portfolio plugin aan je WordPress website toe te voegen. Standaard portfolio toepassing aan WordPress toevoegen.
Portfolio CV Atelier.
Om privacy redenen zijn de NAW-gegevens verwijderd. Wanneer je op onderstaande afbeeldingen klikt, krijg je de CVs in groter formaat te zien. Indien je ze graag in hoge resolutie wilt bekijken als voorbeeld, neem dan gerust contact met me op.

Contacteer ons