Resultaten voor digitaal portfolio voorbeeld

 
digitaal portfolio voorbeeld
 
Bordfolio Digitaal leerlingportfolio voor het onderwijs.
Zo verzamelt de leerling bewijs van alle vaardigheden die zij/hij beheerst. In het VO kun je het portfolio gebruiken voor het opslaan van stage verslagen en andere loopbaan oriëntatie gerelateerde zaken. Bij het verlaten van school krijgt de leerling alles digitaal mee in een handig formaat.
Een kunstportfolio samenstellen wikiHow.
Het type portfolio is ook afhankelijk van het soort studie of de carrière die je wilt nastreven. Als je bijvoorbeeld toegelaten wilt worden voor een filmacademie of animatieopleiding, dan zal je portfolio waarschijnlijk digitaal zijn en vooral bestaan uit werk dat je binnen dat vakgebied hebt gedaan.
MOO Home.
Ouders en verzorgers kunnen via MOO de activiteiten en verrichtingen van hun kind volgen. MOO is óók een platform voor ouderparticipatie. Hoe MOO werkt. Om de vele mogelijkheden van het werken met MOO te verduidelijken, is een aantal denkbare praktijkscenarios opgesteld. Lezen met een digitaal prentenboek.
Voorbeeld portfolio.
Wat wil jij leren? Leren Cursus Leren en studeren Portfolio Voorbeeld. Wat is een portfolio? Inhoud van het portfolio. Meerwaarde voor het bedrijf. Bijdragen leidinggevende en medewerker. Een portfolio is per definitie zeer persoonlijk. En de vorm waarin het wordt gegoten als traditionele map of digitaal dossier verschilt van organisatie tot organisatie.
Portfolio Hogeschool van Amsterdam.
Het ontwikkelen van competenties is een continu leerproces, dat voor iedereen op een eigen wijze en in een eigen tempo verloopt. Het portfolio maakt het mogelijk die groei en ontwikkeling gedurende de gehele opleiding zichtbaar te maken en te onderbouwen.
Portfolio 14 definities Encyclo.
Een portfolio, van het Latijnse portare dragen en folium vel papier, is in het algemeen een verzameling van werken of verwezenlijkingen van een persoon. Toepassingen Een portfolio wordt opgesteld als iemand een overzicht wil geven van zijn werk. Zo vraagt men bij de toelatingsexamens voor het hoger kunstonderwijs in de fotografie een portf. Gevonden op http//nl.wikipedia.org/wiki/Portfolio.: Instrument dat een deelnemer gebruikt om bewijsmateriaal te verzamelen voor zijn ontwikkeling en-of beoordeling. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/10177.: persoonlijk digitaal dossier, waarin de student formatieve bewijzen van bekwaamheid en voortgang verzamelt.
Maak een online portfolio Jimdo.
Onze mobiele en responsive designs zorgen ervoor dat je digitaal portfolio op elk device goed tot zijn recht komt. Je hebt geen programmeerkennis nodig om zelf je portfolio site te maken. Pas je design eenvoudig aan en gebruik de Jimdo App om je portfolio up to date te houden.
Zelfstandig Koken WerkPortfolio.
Met deze kaartenbak kunt u ze op een werkbank neerzetten of aan de muur in het lokaal ophangen. Alle WerkPortfolio methoden zijn ook digitaal verkrijgbaar. Dit digitale formaat is te gebruiken op elke soort computer met internet: of dit nu een PC, laptop, tablet of digibord is.
Portfolio maken: bedrijfsportfolio, fotografie portfolio, grafisch portfolio!
Dan is een portfolio onmisbaar. Als fotograaf kun je een portfolio namelijk gebruiken als afspiegeling van jouw werk, als jouw visuele visitekaartje! Met de volgende tips maak jij een mooi portfolio om te laten zien aan potentiële opdrachtgevers.: Wie ben ik.
Een e-portfolio: het nieuwe cv Werkblad.
Dit is een digitaal cv, maar dan uitgebreider. Een gewoon cv is een opsomming van wat u allemaal heeft gedaan. In een e-portfolio staat veel meer. Naast contactgegevens en werkervaring bevat het ook fotos, voorbeeldwerk en een beschrijving van wat u allemaal kunt.
Zo maak je een opvallend portfolio van foto's' Algemeen ComputerTotaal.
Tip 03: Jimdo Portfolio. Via Jimdo kun je gratis en eenvoudig een volledige website bouwen aan de hand van kant-en-klare sjablonen. Jimdo Portfolio is ideaal voor fotografen die uitsluitend een portfolio nodig hebben, zonder al te veel toeters en bellen.

Contacteer ons